Erasmus + Umjetnici za umjetničko obrazovanje 5

 

ZAVRŠETAK MOBILNOSTI U SKLUPU PROJEKTA UMJETNICI ZA UMJETNIČKO OBRAZOVANJE 5 

 

Na mobilnosti u Mariboru (Slovenija) od 23. 2. do 7. 3. 2020. Sudjelovali je 10 učenika iz naše Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijeku (Domagoj Boras, Dorja Bogović, Emanuel Majstorović, Ivona Lendić, Lorena Babić, Mateo Sito, Matilda Zetaić, Mia Ištvanović, Patricia Hercegovac i Tina Kapetanović), te nastavnik Dražen Brkić.

Učenici su na dvotjednoj stručnoj praksi radili pod mentorstvom umjetnika koji su članovi udruge KIBLA: Aleksandra Frazin, Irenom Parmič, Sašom Bezjakom i Metkom Kavčić. Osim stručne prakse, učenici su imali organizirane kulturne aktivnosti te su posjetili Umjetničku galeriju u Mariboru, srednju umjetničku školu u Mariboru te su razgledali Ptuj. Radove koje su izradili pod vodstvom mentora učenici su predstavili na završnoj izložbi u galeriji ArtKIT.

Učenici su bili zadovoljni novim umjetničkim iskustvom koje im je pružila Erasmus mobilnost.

Mobilnost nastavnika u Kunstakademie BadReichenhall koja se trebala održati od 16. – 19. 3. 2020. u potpunosti je otkazana zbog zatvaranja granica i nemogućnosti putovanja.

 

 

 


početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2015.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Drinska 12, 31 000 Osijek / tel: 031/273 126 / ured@ss-primijenjenaumjetnostidizajn-os.skole.hr
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.