OBAVIJEST UČENICIMA KOJI UPISUJU RAZRED ŠK. GODINE 2023./2024.
-PARTICIPACIJA U TROŠKOVIMA ŠKOLOVANJA-

      Učenici, koji će ostvariti pravo upisa u prvi razred (prvi put) i učenici koji upisuju drugi razred uz zamolbu (odobren premještaj iz druge škole) prema priloženom uzorku uplatnice trebaju uplatiti participaciju u troškovima školovanja, u iznosu od 100.00 eura.

Prigodom donošenja Upisnica i potvrde o plaćenoj participaciji u troškovima školovanja, roditelji učenika koji upisuju prvi razred ili upisuju drugi razred uz zamolbu  će sukladno Zakonu o umjetničkom obrazovanju sa Školom potpisati Ugovor o novčanoj participaciji roditelja/skrbnika učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek.

Uplatnica 1


Učenici koji upisuju prvi razred po drugi put (ponavljači naše Škole) i učenici koji redovno upisuju drugi ili treći razred prema priloženom uzorku uplatnice trebaju uplatiti participaciju u troškovima školovanja, u iznosu od 79.63 eura.

Uplatnica 2

Učenici koji upisuju završni razred, iz razloga troškova izrade završnog rada, uplaćuju iznos od 53.09 eura prema priloženom uzorku uplatnice.

uplatnica 3


 


početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2012.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Drinska 12, 31000 Osijek / tel: 031/273 126 / ured@ss-primijenjenaumjetnostidizajn-os.skole.hr
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.