MEĐUŽUPANIJSKA STRUČNA VIJEĆA

za nastavnike
likovne umjetnosti i likovnih umjetnosti
ŽUPANIJA OSJEČKO-BARANJSKA I ŽUPANIJA VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Poštovane kolegice i kolege,
na ovoj stranici ćemo objavljivati materijale sa Stručnih vijeća za nastavnike likovne umjetnosti i likovnih umjetnosti Županija Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske, a u dogovoru s predavačima i naravno uz njihovu dozvolu objave materijala.
Ako se želite priključiti i podijeliti materijale koje smatrate korisnima za nastavu, vaš prilog i suradnja će dobro doći, jer pokretanje ove stranice na dobrovoljnoj je i volonterskoj bazi, a cilj mi je olakšati prijenos informacija i materijala za unaprijeđenje nastave i same umjetničko-pedagoške struke.
Vaša pitanja, sugestije i materijale možete mi poslati na e-mail.

Marko Šošić
akademski slikar - profesor mentor
voditelj MŽSVa

*

Međužupanijsko stručno vijeće iz LU* i LUi** održano je u petak, 23.kolovoza 2013., u I. Gimanziji Osijek. Tema stručnoga skupa je bila "Leonardo - lik i djelo"

NAPOMENA: Svi priloženi materijali (.doc , .ppt) samo su informativne prirode i nezvanični su dokumenti isključivo za potrebe predavanja i radionica Stručnoga vijeća.

- "Sfumato", Marko Šošić, akademski slikar - profesor-mentor (.ppt, 2,5MB) , Koncept uz PPT (.doc)

* * *

ARHIVA PROŠLIH STRUČNIH SKUPOVA

 

 

početna / o školi / kontakt / nastava / aktivnosti i projekti / stručno usavršavanje / linkovi
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
© Copyright 2012.
Škola primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek
Krbavska b.b., 31000 Osijek / tel: 031/273 126 / fax: 031/273 111 / ss-osijek-515@skole.t-com.hr / umjetnicka.skola.osijek@gmail.com
oblikovanje: Marko Šošić, akademski slikar - prof.